Η Εταιρία μας

poul-etair-1

AUTO UNIT - Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ

Ο επαγγελματισμός, η εξειδίκευση, η βελτίωση των υπηρεσιών και η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό για πάνω από 30 έτη σε συνδυασμό με την συνεχής ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, υποδομές και προϊόντα, έχει αναδείξει την Auto Unit- Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κλάδο της.
Η Auto Unit - Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, διαθέτει εξουσιοδοτημένο κάθετο συγκρότημα Renault- Dacia με έκθεση αυτοκινήτων, συνεργείο και φανοποιείο, αλλά και κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης γνήσιων, και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών  Renault - Dacia στο Μοσχάτο.Το όνειρο άρχισε να παίρνει την πρώτη του μορφή το 1986 σαν συνεργείο και από τότε με σταθερά ανοδικά βήματα εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα. Το πρώτο πλήρως ολοκληρωμένο συγκρότημα στην Ελλάδα, οργανωμένο υποδειγματικά, με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών.
Ακριβώς όπως το ονειρεύτηκε ο δημιουργός του στοχεύοντας στην άρτια, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη. 4000 τ.μ πάνω στην Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι, με έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, υπερσύγχρονο συνεργείο, φανοποιείο, βαφείο καθώς και γραφείο ασφαλειών.
Όλα αυτά στελεχωμένα από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, εκπαιδευμένο να δίνει λύσεις σε κάθε προβληματισμό του πελάτη σχετικά με το αυτοκίνητο του.

Δείτε περισσότερα για την Εταιρία μας.

poul-etair-2
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close