ΤΟ RENAULT EXPRESS VAN ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΤΟΔΟ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ, ΜΕ ΑΧΤΥΠΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η RENAULT ΚΑΙ Η DACIA ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY»
September 22, 2023
RENAULT: ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ 22% ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 9ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2023
October 26, 2023
  • Το Express Van, το πιο ολοκληρωμένο επαγγελματικό της αγοράς, με το κορυφαίο value for money και τη σφραγίδα της Renault, του ηγέτη στα επαγγελματικά, είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες. Ανακαλύψτε το στις εκθέσεις Renault, κλείστε ένα test drive και αποκτήστε το με την πιο συμφέρουσα προσφορά που έγινε ποτέ.

Τώρα είναι η καλύτερη ώρα να αποκτήσετε το πιο ολοκληρωμένο compact van της αγοράς, το Renault Express Van. Το ελαφρύ επαγγελματικό έχει ξεχωρίσει για τη δυναμική του εμφάνιση, τις ανέσεις επιβατικού στο εσωτερικό του, την ευκολία στη φόρτωση, τις σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας, τις καινοτόμες εφαρμογές και την οικονομία που προσφέρει στην καθημερινή χρήση. Τώρα, είναι ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες, ενώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το γνωρίσει, να το οδηγήσει σε όλο το δίκτυο Renault και να το αποκτήσει, εκμεταλλευόμενος την καλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ.

Renault Express Van

Με στιβαρή και δυναμική σχεδίαση, χάρη στα φώτα LED σχήματος “C” , με την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος και εφοδιασμένο με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, το Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, όταν το ζητούμενο δεν είναι απλά η κάλυψη των αναγκών, αλλά η καλύτερη σχέση τιμής – μεγέθους – εξοπλισμού.

Η εμβληματική προσωπικότητα του Renault Express Van αναδεικνύεται εμφατικά στην εντυπωσιακή εμπρός όψη του: υψηλά τοποθετημένη μάσκα, φαρδύ καπό και προστατευτικός εμπρός προφυλακτήρας. Τα στάνταρ φωτιστικά σώματα LED σχήματος “C” εξασφαλίζουν έως και 90% καλύτερη φωτεινότητα, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα.

Renault Express Van

Το εσωτερικό διαθέτει μοντέρνο οριζόντιο ταμπλό με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν την ευρυχωρία του συνόλου.

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού του μοντέλου βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού όπως το Wide View Mirror, ένας ευρυγώνιος καθρέφτης που ενσωματώνεται στο αλεξήλιο του συνοδηγού και δίνει εικόνα ¾ της πίσω νεκρής γωνίας, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία και προσφέροντας μοναδική ασφάλεια κατά την οδήγηση. Παράλληλα, το επαγγελματικό μοντέλο είναι εφοδιασμένο με Cruise control και Speed limiter, με χειριστήρια στο τιμόνι, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρες βροχής και προβολείς ομίχλης, αλλά και σύστημα Multimedia EASY LINK με οθόνη 8”,  κάμερα οπισθοπορείας και smartphone mirroring.

Renault Express Van

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό), για ένα όχημα συνολικού μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ, που είναι η καλύτερη τιμή στην κατηγορία του. Πρακτικό όσο ποτέ άλλοτε, το επαγγελματικό μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών. Παράλληλα, το Express Van προσφέρει κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3,79μ³.

Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με  απόδοση 75 & 95 ίππων (220 Nm και 240 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, το Express Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση από 5,0 λ. /100χλμ. (134 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν καθημερινή πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο και χαμηλά έξοδα χρήσης.

Renault Express Van

Το ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Ελάτε σήμερα στο δίκτυο Renault να γνωρίσετε από κοντά το Renault Express Van, να κανονίσετε ένα test driveκαι να το κάνετε δικό σας, μέσα σε 48 ώρες, με την πιο συμφέρουσα προσφορά που έγινε ποτέ.

Renault Express Van

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close