Η RENAULT ΚΑΙ Η DACIA ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY»

ALL NEW RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΩΣΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
September 7, 2023
ΤΟ RENAULT EXPRESS VAN ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΤΟΔΟ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ, ΜΕ ΑΧΤΥΠΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
October 6, 2023
  • Η Renault και η Dacia θα συμμετέχουν με τη σύγχρονη γκάμα των μοντέλων τους στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility»
  • Η Renault παρουσιάζει το All-new Mégane E-Tech 100% Electric
  • Η Dacia παρουσιάζει το νέο Spring Electric
  • Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το Renault Group, θα συμμετέχει στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility», που θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του Γηπέδου Π. Φαλήρου, πρώην TAE KWON DO.

Αυτοκίνηση & Electromobility

Η Renault θα είναι παρούσα με τη σύγχρονη γκάμα των μοντέλων της, που περιλαμβάνει το B-SUV Captur, το coupe-SUV Arkana, αλλά και το νέο Austral, το πληθωρικό, υβριδικό C-SUV. Πρωταγωνιστής του περιπτέρου της Renault θα είναι το νέο Mégane E-Tech Electric. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Renault που σηματοδοτεί την απαρχή της εφαρμογής του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού Renaulution. Το Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην τελείως καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής CMF-EV, έχει ισχύ 220 ίππους και αυτονομία έως 450 χιλιόμετρα. Η σύγχρονη δομή του του επιτρέπει βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, καθώς και την πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία της κατηγορίας.

Αυτοκίνηση & Electromobility

Αντίστοιχα, η Dacia θα παρουσιάσει το νέο Spring Electric. To νέο Spring, είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia. Αποτυπώνει απόλυτα το πνεύμα της Dacia, προσφέροντας όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος οδηγός, σε ασυναγώνιστη τιμή. Εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, ενώ έχει αυτονομία έως 310 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Διατίθεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Extreme, έχει χώρο αποσκευών 290 λίτρα, ενώ, ανάλογα την υποδομή, μπορεί να φορτίσει έως 80% σε λιγότερο από 1 ώρα. Το νέο Spring θα πλαισιώνεται από το best seller Dacia Duster, το 1οσε πωλήσεις λιανικής SUV στην Ευρώπη από το 2018, αλλά και το Dacia Sandero στην έκδοση Stepway, το μοντέλο που κατέχει την 1η θέση στις ευρωπαϊκές πωλήσεις λιανικής από το 2017.

Αυτοκίνηση & Electromobility

Κατά τη διάρκεια της Press Day, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 17.00, στο Περίπτερο του Renault Group (Α4), που βρίσκεται στην είσοδο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility» διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο του Γηπέδου Π. Φαλήρου, πρώην TAE KWON DO, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό 15.00 – 21.00 τις καθημερινές και 10.00 – 21.00 τα Σαββατοκύριακα, ενώ το κόστος της γενικής εισόδου είναι 8€.
Αυτοκίνηση & Electromobility

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close